Julehilsen 2017

Publisert 19 desember 2017

Vi i Rørtek takker for samarbeidet i 2017, og ønsker dere alle en riktig God jul og et Godt nytt år!

Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere!

Året 2017 nærmer seg slutten, og tradisjonen tro oppsummerer vi året i en liten julehilsen. Rørtek legger bak seg et begivenhetsrikt år, med varierte oppgaver for både gamle og nye kunder. Mange av jobbene foregår her lokalt, men vi ser også at vårt geografiske nedslagsfelt blir større og større for hvert år som går. Med økt arbeidsmengde kommer også behovet for mer arbeidskraft, og vi har vært heldig og sikret oss 4 nye kompetente medarbeidere. Så i august passerte vi 29 egne ansatte, og i tillegg leier vi inn hjelp for å ta unna toppene.

Utsiktene for 2018 er også gode, og vi har sikret godt med arbeid frem til sommerferien. Vi er ikke helt utsolgt, og trofaste kunder med spennende prosjekter vil alltid få nødvendig oppmerksomhet. For å ta unna arbeidet som ligger foran oss på en god måte, planlegger vi også innkjøp av mer maskiner og utstyr i tiden fremover.

  Vi i Rørtek takker for samarbeidet i 2017, og ønsker dere alle en riktig God jul og et Godt nytt år!

  Istedenfor gaver har vi i år valgt å gi vår støtte til den gamle Langevågsbåten "Parat III", og besørget montasje av ny Pyrokjel om bord. Båten er tenkt benyttet som et sosialt møtepunkt for tidligere sjøfolk. Vi ønsker Karl Johan Skårebrevik og "Parat III" lykke til videre!

Tilbake til nyheter

Vil du vite mer om oss?

Ta kontakt